Wie ben ik?

Financieel adviseur en docent. Ik ben 37 jaar en woon in Den Helder.
In het dagelijkse leven werk ik als docent binnen het MBO onderwijs op het Horizon College in Hoorn. Vanaf 2011 tot de zomer 2019 heb ik gewerkt als senior financieel adviseur bij de Rabobank. Graag help ik mensen met mijn kennis om financiële vragen te beantwoorden. Om die reden ben naast lesgeven in oktober 2019 gestart met NEOB als zelfstandig ondernemer.


Ik begeleid mensen met financiële vragen in de Kop van Noord-Holland. Een hypotheek, beleggen, banksparen, belastingaangifte of de boekhouding voor uw bedrijf? Op al deze onderwerpen help ik je met mijn kennis & expertise. Met mijn jarenlange ervaring als financieel adviseur ben ik breed inzetbaar voor al uw financiële vragen. Mensen omschrijven mij als enthousiast, betrouwbaar, betrokken en zelfstandig. Ik sta bekend om mijn efficiënte en resultaatgerichte manier van werken. Dit heeft voor u als voordeel dat ik in staat ben om altijd naar de beste financiële oplossing te zoeken voor uw persoonlijke wensen en doelen.