Wie ben ik?

Financieel adviseur en docent. Ik ben 35 jaar en woon in Den Helder.
In het dagelijkse leven werk ik als docent binnen het MBO onderwijs op het Horizon College in Hoorn. Vanaf 2011 tot de zomer 2019 heb ik gewerkt als senior financieel adviseur bij de Rabobank. Graag help ik mensen met mijn kennis om financiële vragen te beantwoorden. Om die reden ben naast lesgeven in oktober 2019 gestart met NEOB als zelfstandig ondernemer.


Ik begeleid mensen met een online aanvraag voor een hypotheek of banksparen in de Kop van Noord-Holland. Ook verzorg ik belastingaangiftes voor particulieren en de boekhouding voor ZZP'ers. Als financieel adviseur ben ik in het bezit van de vereiste WFT diploma's en geregistreerd in het Register Financieel Medewerker van de SEH. Mensen omschrijven mij als enthousiast, betrouwbaar, betrokken en zelfstandig. Ik sta bekend om mijn efficiënte en resultaatgerichte manier van werken.

Dit heeft voor u als voordeel dat ik in staat ben om altijd naar de beste financiële oplossing te zoeken voor uw persoonlijke wensen en doelen.


Bekijk hier wat het register financieel medewerker inhoud.