Wie ben ik?

Financieel adviseur en docent. Ik ben 33 jaar en woonachtig in Den Helder.
In het dagelijkse leven werk ik als docent binnen het MBO onderwijs op het Horizon College in Hoorn. Voorheen heb ik 8 jaar gewerkt als senior financieel adviseur bij de Rabobank. Graag help ik mensen met mijn kennis om financiële vragen te beantwoorden. Om die reden ben ik sinds oktober 2019 gestart met NEOB als zelfstandig ondernemer.


Ik begeleid mensen met online aanvragen van banksparen, lijfrentes of een hypotheek in de Kop van Noord-Holland.

Ook ben ik beschikbaar voor belastingaangiftes voor particulieren. Als financieel adviseur ben ik in het bezit van de vereiste WFT diploma's en ben geregistreerd in het Register Financieel Medewerker van de SEH. Mensen omschrijven mij als enthousiast, betrouwbaar, betrokken en zelfstandig. Ik sta bekend om mijn efficiënte en resultaatgerichte manier van werken. Dit heeft voor u als voordeel dat ik in staat ben altijd naar de beste financiële oplossing te zoeken voor uw persoonlijke wensen en doelen.


Bekijk hier wat het register financieel medewerker inhoud.