Waarom NEOB?

Als zelfstandig financieel adviseur kan ik u tegen lage kosten ondersteunen met het online afsluiten van een financieel product. Ik regel het precies zoals u dat wenst! Gewoon bij u thuis of online op een tijdstip dat u uitkomt. Ook buiten de kantoortijden. Met ruim 10 jaar ervaring heb ik voor meer dan 1.000 klanten lijfrentepolissen en bankspaarrekeningen behandeld van alle banken en verzekeringsmaatschappijen. Sinds de start van dit bedrijf in oktober 2019 heb ik meerdere klanten geholpen met het begeleiden van een hypotheek voor aankoop van een woning. Ook voor het oversluiten van uw hypotheek bent u bij NEOB bij het juiste adres.


Welke diensten biedt NEOB nog meer aan?
- Aangifte inkomstenbelasting voor particulieren

- Begeleiding als u met pensioen wil gaan


Tot slot - steunen van goede doelen

5% van de omzet van NEOB wordt in 2021 geschonken aan stichting Kanjer Wens Nederland.


Hetzelfde resultaat zonder advieskosten te betalen?

NEOB maakt het mogelijk. U wordt deskundige begeleid bij het online afsluiten van een banksparen of een hypotheek.

Heeft u geen behoefte aan uitgebreid advies, maar wilt u wel zekerheid dat alles op dezelfde wijze geregeld is? Er is een mogelijkheid om dit online te regelen. Dit wordt execution only genoemd.

 

Wat betekent execution only en hoe werkt het?
Het online afsluiten van een financieel product wordt execution only genoemd. Om dit te regelen bent u wettelijk verplicht om een Kennis- en ervaringstoets te doen, omdat u een financieel complex product afsluit. Dit kan alleen volledig online. Maar wat moet u dan allemaal doen? En hoe weet u zeker of dat juist is? Hoe fijn is het als u persoonlijk en deskundig begeleidt wordt? Dat begrijp ik als geen ander. Meer informatie over execution only leest u op de site van de Autoriteit Financiële Markten (AFM)


Persoonlijke begeleiding
Wilt u deskundige begeleiding bij het afsluiten van banksparen, een lijfrenteverzekering of uw hypotheek? Geen gedoe en zekerheid willen dat alles goed geregeld wordt. Gebruikmaken van dit gemak? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor andere zaken als "wat moet ik doen als ik met pensioen ga" of voor uw belastingaangifte. Bel, app of mail mij gerust.


Bel of Whatsapp:
(06) 53 93 63 34 (dagelijks bereikbaar tussen 17:00 en 20:00 uur)
E-mail:
info@neob.nl