Waarom NEOB?

Als zelfstandig financieel adviseur kan ik u tegen lage kosten ondersteunen met het online afsluiten van een financieel product. Ik regel het precies zoals u dat wenst! Gewoon bij u thuis of online op een tijdstip dat u uitkomt. Ook buiten de kantoortijden. Met ruim 10 jaar ervaring heb ik voor meer dan 1.000 klanten lijfrentepolissen of bankspaarrekeningen behandeld van alle banken en verzekeringsmaatschappijen. Hypotheek afsluiten? Voor de aankoop van uw woning of oversluiten van uw hypotheek bent u bij NEOB bij het juiste adres.


Welke diensten biedt NEOB nog meer aan?
- Aangifte inkomstenbelasting voor particulieren

- Begeleiding als u met pensioen wil gaan


Tot slot - steunen van goede doelen

5% van de omzet van NEOB wordt in 2021 geschonken om ernstig zieke kinderen de dag van hun leven te bezorgen.

 

Wat betekent execution only en hoe werkt het?
Het online afsluiten van een financieel product wordt execution only genoemd. Wat is het voordeel voor u? Hetzelfde resultaat zonder advieskosten te betalen. Om een financieel complex product online af te sluiten bent u wettelijk verplicht om een kennis- en ervaringstoets te doen. Dit kan alleen volledig online. Maar wat moet u dan allemaal doen? En hoe weet u zeker of dat juist is? Hoe fijn is het als u persoonlijk en deskundig begeleidt wordt? Dat begrijp ik als geen ander. Meer informatie over execution only leest u op de site van de Autoriteit Financiële Markten (AFM)


Persoonlijke begeleiding
Wilt u deskundige begeleiding bij het afsluiten van uw hypotheek of bij banksparen? Voor u wordt alles zorgeloos op duidelijke en transparante wijze geregeld. Gebruikmaken van dit gemak? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor andere zaken als "wat moet ik regelen als ik met pensioen ga" of voor uw belastingaangifte. Bel, app of mail mij gerust.


Beoordelingen van klanten

Nieuwsgierig naar ervaringen van klanten? Lees hier de reviews


Bel of Whatsapp: (06) 53 93 63 34 (dagelijks bereikbaar tussen 17:00 en 20:00 uur)
E-mail:
info@neob.nl