Nick execution only begeleiding
Transparant, betrouwbaar en snel via neob.nl
 

Waarom NEOB?

Als financieel adviseur en specialist op gebied van banksparen en lijfrenteverzekeringen met ruim 9 jaar ervaring kan ik u volledig ontzorgen door alles te regelen zoals u dat wenst! Gewoon bij u thuis, op een tijdstip dat u uitkomt buiten de kantoortijden. Als financieel adviseur heb ik voor meer dan 1.000 cliënten lijfrentepolissen en bankspaarrekeningen van alle banken en verzekeringsmaatschappijen behandeld.


Wat biedt NEOB nog meer aan?
- Deskundige begeleiding bij online afsluiten van uw hypotheek. Meer info leest u onder "vraag en antwoord" op de site.
- Aangifte inkomstenbelasting voor particulieren

Uw geld ontvangen, zonder advieskosten te betalen?

NEOB maakt het mogelijk. Ik begeleid u bij het online afsluiten van een bankspaarrekening of lijfrente-uitkering.

Heeft u een lijfrente of bankspaarrekening die binnenkort de einddatum bereikt? Uw geld komt vrij, maar de bank of verzekeringsmaatschappij informeert u dat er advieskosten betaald moeten worden als u een gesprek wilt over uw eigen geld!? Wist u dat deze advieskosten al gauw oplopen tot enkele honderden euro’s. De kans is bovendien groot dat uw eindbedrag lager is dan u verteld is bij het afsluiten van het product.

 

Heeft u helemaal geen behoefte aan uitgebreid advies? Wilt u gewoon over "uw eigen geld" beschikken? Er is een mogelijkheid om uw uitkering zelf te regelen. Dit wordt execution only genoemd.

 

Hoe werkt execution only?
Om dit zelf regelen bent u wettelijk verplicht om een Kennis- en ervaringstoets te doen, omdat u een financieel complex product afsluit. Dit kan alleen volledig online. Maar wat moet u dan allemaal doen? En hoe weet u zeker of dat juist is? Hoe fijn is het als u persoonlijk begeleid wordt bij het zelf regelen van “uw eigen geld wat vrijkomt”. Dat begrijp ik als geen ander.


Persoonlijke begeleiding
Wilt u op deskundige wijze begeleid worden bij het afsluiten van een bankspaarrekening, lijfrenteverzekering of uw hypotheek?

Geen gedoe en vooral de zekerheid willen hebben dat alles goed geregeld is. Wilt u gebruikmaken van dit gemak?

Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel of Whatsapp:
(06) 53 93 63 34 (dagelijks bereikbaar tussen 17:00 en 20:00 uur)
E-mail:
info@neob.nl