Nick execution only begeleiding
Transparant, betrouwbaar en snel via neob.nl
 

Waarom NEOB?

De financieel adviseur en specialist op gebied van banksparen en lijfrenteverzekeringen met 10 jaar ervaring. Daarnaast kunt u ook bij NEOB terecht voor het online afsluiten van uw hypotheek. Als zelfstandig adviseur kan ik u tegen lage kosten ondersteunen met het online afsluiten van een financieel product. Ik regel het precies zoals u dat wenst! Gewoon bij u thuis op een tijdstip dat u uitkomt. Ook buiten de kantoortijden. Als financieel adviseur heb ik voor meer dan 1.000 klanten lijfrentepolissen en bankspaarrekeningen behandeld van alle banken en verzekeringsmaatschappijen. In 2019 heb ik meerdere klanten geholpen met het begeleiden van een hypotheek voor aankoop van een woning.


Steunen van goede doelen

5% van de omzet van NEOB wordt in 2021 geschonken aan stichting Kanjer Wens Nederland.


Wat biedt NEOB nog meer aan?
- Aangifte inkomstenbelasting voor particulieren

- Begeleiding als u met pensioen wil gaan


Hetzelfde resultaat zonder advieskosten te betalen?

NEOB maakt het mogelijk. U wordt deskundige begeleid bij het online afsluiten van een bankspaarrekening of hypotheek.

Heeft u geen behoefte aan uitgebreid advies, maar wel zekerheid willen dat alles op dezelfde wijze geregeld is? Er is een mogelijkheid om uw lijfrentekapitaal of hypotheek zelf te regelen. Dit wordt execution only genoemd.

 

Hoe werkt execution only?
Om dit te regelen bent u wettelijk verplicht om een Kennis- en ervaringstoets te doen, omdat u een financieel complex product afsluit. Dit kan alleen volledig online. Maar wat moet u dan allemaal doen? En hoe weet u zeker of dat juist is? Hoe fijn is het als u persoonlijk en deskundig begeleidt wordt? Dat begrijp ik als geen ander.


Persoonlijke begeleiding
Wilt u begeleidt worden door een deskundige bij het afsluiten van een bankspaarrekening, lijfrenteverzekering of uw hypotheek? Geen gedoe en vooral de zekerheid willen dat alles goed geregeld is. Gebruikmaken van dit gemak? Neem dan gerust contact met op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor andere zaken als "wat moet ik doen als ik met pensioen ga" of voor uw belastingaangifte. Bel of mail mij gerust.

Bel of Whatsapp:
(06) 53 93 63 34 (dagelijks bereikbaar tussen 17:00 en 20:00 uur)
E-mail:
info@neob.nl